szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

William A. Graham: Az igazság határa



Graham filmje igazán jó, belevaló krimi. Szex, erőszak, vér, bosszú- minden együtt a salátához. 

William A. Graham: Az igazság határa
Daniel Pruitt ( Jonathan Schaech,képünkön)) Seattle-ben dolgozó zsaru, aki sikeresen megold egy túszdrámát. Észreveszi, hogy nem is a fegyvert látszólag kézben tartó ember a tettes,hanem a másik, aki látszólag magatehetlenül fekszik a földön. Daniel jutalmul szabadságot kap, feleségével, Jessicával ( Elisabeth Lackey), úgy döntenek, kiruccannak kicsit, otthagyják a lélektelen nagyvárost. Útközben gyönyörű, erdős tájakon haladnak át, a néző is gyönyörködhet a magasra nőtt, sudár fenyőkben.

A kisvárosban egy meglehetősen rossz ábrázatú kamionsofőr inzultálja a házaspárt, de Daniel lerázza őt. Mostmár végképp irány a vidék! Úgy döntenek, hogy az erdőben éjszakáznak. Ám Daniel még elugrik a közeli éjjel-nappaliba, kajáért. A pisztolyt otthagyja feleségénél, aki azonban fél használni.

Megtörténik a baj. Jessicát az erdőben megtámadja egy ismeretlen, megerőszakolja. Mire a férfi visszaér a boltból, már csak a vérző feleségét találja ott. Autóba ülnek, hogy kórházba menjenek. Ám menet közben Daniel gyanús járművet vesz észre. Üldözőbe veszi. Megveri a sofőrt, aki belehal sérüléseibe. Ugyanaz az ember volt, aki előző nap a kocsmában kötekedett Daniellel.

Vajon az igazi tettest kapta el a felindult férfi? Együtt kell nyomoznia McKenna seriffel az ügyben. Mindinkább fény derül az igazságra...

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
33%
Pozitív
33%
Semleges
34%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu