szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

R-GO: Te csak mindig akkor sírsz



A jovagyok.hu dalversenyének következő résztvevője rövid ideig volt listavezető. Pedig a Te csak mindig akkor sírsz Szikoráék egyik legjobb dala volt. Sokak szerint. 

R-GO: Te csak mindig akkor sírsz
Talán a magyar könnyűzene történetében a R-GO írta a legjobb szerelmes dalokat. Nagyon nehéz műfaj ez, meg kell találni az egyensúlyt igényesség, szórakoztatás között. Robiéknak ez sikerült, úgy tudtak eredetiek maradni, hogy olyan dolgokról énekeltek, melyet minden kedves Hallgató átélt. Legalább egyszer.

Mert nagyon nehéz adott pillanatban dönteni. Sokszor utólag bánjuk meg, amit teszünk, vagy amit éppen nem teszünk. Sírásra ragadtat bennünket az élet, ami nem más, mint a szívedben egy másik ember. Emberek.

Nagyon szép, lágy és kellemes a billentyűs hangszer, nagyon szívbemarkoló a refrént megelőző dinamikai váltás. De a dinamikai ugrás csak akkora, hogy ne zökkentsen ki bennünket abból a filozofikus hangulatból, mely az első pillanattól magával ragadja a hallgatót.

Talán ez az R-GO legnagyobb titka. Az első másodperctől fogva szelíden átveszi az irányítást a lélek fölött. Itt nincs felvezetés, nincs "közbülső rész", nincsenek zenei üresjáratok. Itt mindennek megvan a maga helye. A cél pedig: szórakoztatni és elgondolkodtatni.

Mivel ez a cél maradéktalanul megvalósult, beválogattuk a Te csak mindig akkor sírsz című csodaszép számot a jovagyok.hu dalversenyébe. Szavazzanak!

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
edit147
2008-11-11 11:28
Szikorában azt szerettem, hogy felvállalta azt, hogy néha ne érzelmes, hanem érzelgős legyen. Ha ezt valaki ilyen szinten elbírja, az biztos, hogy menőmanó lesz. Más kérdés, hogy a szám nem igazán tetszik. 10 pontból 5.
1szercsak
2008-10-29 11:35
Nem túl érzelgős?
Milan
2008-10-22 11:13
Nagyon szép dal, én sokkalta jobb szeretem, mint a Szeretlek is meg nem ist.
Sanyi
2008-10-20 21:36
ÉN IMÁDOM!!!!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
35%
Pozitív
35%
Semleges
30%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu