szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Omega: Délutáni szerelemA jovagyok.hu dalversenyének következő résztvevője mindössze 1 perc 19 másodperc hosszú. De: remekmű!

Omega: Délutáni szerelem

A dal a Szvit című Omega- albumon található, két keményebb, hard-rockosabb dal közé beágyazva, mintegy hangulati ellenpontozásként. Gyönyörű és nagyon kedves, fiatalosan tiszta líra,melyben a hagyományos beat-zenei elemek a komolyzene stílusjegyeivel keverednek. Kóbor János hangja pedig remekül illeszkedik a mű hangulatához, sima, bársonyos.

Képzeld el, hogy egy szürke hétköznap mégszürkébb délutánján,mikor emberek rohangálnak lélekszakadva egy lelketlen nagyvárosban, két fiatal összefut, mondjuk, egy cukrászda előtt. Csókot váltanak, megbeszélik, kivel mi történt aznap, közben csak mosolyognak a másikra, nem is anyagból vannak ők ketten, hanem lélekből. Mint mikor a sötét színpadot megvilágítja egy jótékony, melegséget árasztó reflektor. A két lélek szép lassan kiválik a tömegből, csak egymást érzik,csak egymásra gondolnak. Voltaképpen erről szól a dal. Mindenki átélt valami ilyesmit tizenéves korában, mindenki tudja, milyen szép ez.

Épp ezért válogattuk be a dalt a jovagyok.hu dalversenyébe. Mert a szép daloknak mindig is idejük lesz, a gyönyörűségeket, a művészet gyöngyszemeit a Közönség mindig is értékelni fogja.

Legalábbis: reméljük!

 


Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
proix
2008-09-13 10:18
Az egész Szvit című album remek, az Omega egyik csúcsteljesítménye. Sajnos, mára kissé elfelejtették.
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
44%
Pozitív
11%
Semleges
45%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu