szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Exotic: Szolíd árak és forró vágyak



Különös dolog az éjszakai élet. A bárok,lokálok világa felszabadítja a mindennapok súlya alatt nyögvenyelősen élő Egyént a társadalom által belenevelt gátlások alól. Itt mindent szabad, pontosabban: többet szabad, mint otthon, a munkahelyen, bárhol máshol. Normák persze itt is léteznek,de ezeket a szórakozni vágyó Vendég talán meg sem érzi. Kienged a test, kienged a lélek,kiszabadul valami furcsa, palackba zárt szellem.

Exotic: Szolíd árak és forró vágyak
Jó ideig próbálták az úgynevezett kulturált szórakozás normáit a társadalomban elhinteni. A koncertekre öltönyben illett járni a férfinak,és a nő sem mutathatott többet magából,mintha éppen a munkába menne. El akarták választani a könnyűzenét az erotikától, attól féltek, a koncertek és bárok erkölcsei-erkölcstelenségei a mindennapi életbe is áttevődnek. Mű-puritanizmus volt ez, a szabadosságtól való félelem megölte a Szabadságot. Az ember kicsit elengedhette magát, ellazulhatott, de mindig ott érezhette hátán a figyelő Szem borzongató sugarát.

Aztán persze megtanultuk,hogy a szórakozás voltaképpen fogyasztás, hogy bizonyos szint alatt és bizonyos szinten túl már minden kapható, csak legyen tele az ember pénztárcája, és ne legyen smucig. Fellazultak az erkölcsök- kérdeznék sokan. Nem, csak az erkölcsi gyengeségek megkapták azt a teret, ahol gond és ártalom nélkül levezetődhetnek. A testnek szüksége van kikapcsolódásra, öncélú erotikára olykor, ha kell, igen, prostikkal és (jaj, de előkelő kifejezés, minap hallottam egy Híradóban) konzumhölgyekkel. A dal hősei mi vagyunk, másféle állapotunkban. Pillanatokra legalább boldog, a világ dolgaira fittyet hányó lelkek.

Személy szerint nagyon hálás vagyok az Exoticnak ( képünkön Sipos F. Tamás, a frontember) ezért a dalért. Gátlásfeloldó, könnyen dúdolható, fütyülhető, már-már én vagyok az Éjszaka Császára, de nem, csak egy író és szerkesztő, aki beválogatta a Szolíd árak...c. dalt a jovagyok.hu dalversenyének selejtezőjébe.
Szavazzatok, itt még árak sincsenek! Még a pénztárcát sem kell kinyitni! Csak egy kattintás. Szórakoztál már olcsóbban?

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
30%
Pozitív
18%
Semleges
52%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu