szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

EDDA Művek: Egy ez a táborMinden rockzenekar arra törekszik,hogy rajongótáborát egybentartsa,erősítse az összetartozás érzését. Magyarországon ez legjobban Pataki Attiláéknak, azaz az Eddának sikerült.


EDDA Művek: Egy ez a tábor
Persze, ilyen nótákkal,mint az Egy ez a tábor, nem is nehéz megakadályozni a Tábort abban, hogy szétszéledjen. Kiváló ez a nóta, mélyen megindító, s szakmai szemmel nézve is unikumnak tekinthető.
Mert van rockmuzsika, mely sablonos. Van rock,amely lendületes. Van rock, mely szívbemarkoló, hátgerincet ingerlő. De olyan rock-dalt, melynek zenei akkordjai a keleti, pontosabban az indiai zene hangzásvilágát idézik, nos,ilyet ezelőtt még nem látott a magyar zeneirodalom.
Rock és eredetiség. E két kulcsszóval jellemezhető ez a dal. Erő a szövegben, kecsesség, hajlékonyság a zenében. De nem úgy hajlékonyság,mint a hurkapálca, mely eltörik. Acél ez, minden könnyedségével, tömör acél.
Épp ezért válogattuk be a jovagyok. hu dalversenyének "résztvevői" közé. Kérem, mindenki hallgassa meg ezt a nótát,az is ,aki nem vallja magát EDDA-rajongónak! Kapni fog valamit abból,amit úgy hívnak: közösségi érzés

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
46%
Pozitív
15%
Semleges
39%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu