szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Ákos: Az utolsó levél



Vajon hol az a titkos recept, melyből megtudhatjuk, hogyan kell a zenében ösztönösen tudatosnak, egyúttal hátborzongatónak lenni? Ez a dal olyan, mint egy thriller.

Ákos: Az utolsó levél
Mert egyszerűnek lenni, az már művészet, s mindegy, milyen művészeti ág, mindegyikben nagyon nehéz. De néhány hanggal, egy vokállal , és egy elképesztően jó szöveggel mi mindent el lehet érni, azt bizonyítja Az utolsó levél.

Egy szakítás mindig fájdalmas, s ha valaki nem emlékszik arra, hogyan volt szerelmes annak idején, azt bizonyosan jól eszébe véste, hogyan is értek véget ezek a szerelmek. Egy asztalon felejtett levéllel, viharos veszekedéssel az udvaron, csak egy csókkal, vagy épp szó nélkül, grimaszokkal és kétségbeeséssel. Erre mindenki emlékszik, garantáltan.

A legfájdalmasabb mégis az, ha levélben történik a szakítás. Az írást a szív is tiszteli, valahogy jobban megmarad benne. Mintha valaki szólna, de félelmetesen szólna. Az ilyen levelek ráadásul mindig váratlanul érik az embert, sokk-állapotot idéznek elő.

Beválogattuk a dalt a jovagyok.hu dalversenyébe. Lehet szavazni, de kérem Önöket, ne gondoljanak a saját életükre, saját régi csalódásaikra, mert az annyira fájdalmas, ne mondják utólag,hogy mi idéztük azokat a kellemetlen napokat emlékezetükbe. Ne fájjon, az a lényeg!

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
proix
2008-09-14 08:54
A hideg futkos a hátamon. Nagyon jó dal.
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
44%
Pozitív
11%
Semleges
45%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu