szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Cikkkszemle 2- Az LGT meg a cívisekHa a direkt pártpolitikát összekeverjük a kultúrával, abból igencsak ízetlen dolog sülhet ki. Ezt jól példázza egy önkormányzati lap egyik cikke. Hogy melyik városról van szó? Nem fogják kitalálni...

Szóval, a Debrecen című újság,mely a hasonló nevű város polgárait lenne hivatott kiszolgálni, időnként beevez a pártpolitika mocsarába. Gurbán György cikke ( Debrecen, 2008. 07.10., címoldal, cím: Téridő) jó példája ennek.

A Szerző eredeti szándéka az volt,hogy kicsit ünnepelje a város szabadtéri rendezvénysorozatát, a Cívis Korzót. A dolog kissé félresikerült, merthogy belekeveredett az írásba az ellenzék, aki annak idején bírálni merte az ötletet, meg az LGT, hogy " miénkitta tér", no, meg a cívismentalitás ( amelyről tudományosan sem bizonyították be, hogy létezik), dícsérete.

Szóval, ez az írás minden  jószándéka ellenére kissé ordináré. Mert az ellenzék általában bírálni szokott, ezért nem kell rá megharagudni, ilyen a politika. Az LGT- életérzést a Cíviskorzó-életérzéshez hasonlítani, hát...kissé meredek. Ennyi.

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
50%
Pozitív
50%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu