szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Veszprémben folytatódik az MR1-Kossuth Rádió országjárása



Az élő közéleti vitára és a népszerű Kabaréklub előadására 2008. november 20-án 18 órakor kerül sor a Veszprémi Városi Művelődési Központban.



Az MR1-Kossuth Rádió országjárásának következő állomásán, november 20-án Veszprémben a pénzügyi világválságról vitázik Békesi László volt pénzügyminiszter és Hamecz István, az OTP Alapkezelő vezetője, aki korábban a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója volt.

 

A beszélgetés riporterei az MR1-Kossuth Rádió két, talán legnépszerűbb műsorának „hangjai” lesznek: Vízy Dorottya, a délutáni Közelről, - és Rábai Balázs, a reggeli információs műsor, a 180 perc műsorvezetője. A két közgazdásztól egyebek közt azt szeretnék majd megtudni, hogy a tőzsdei viharokon és a devizapiaci kilengéseken túl, a hétköznapi embereket vajon hogyan érintik a válság hatásai? Miért lett Magyarország kiemelt szereplője a világ összes piacát érintő bizalmi krízisnek? Miért kell megszorításokkal reagálni akkor, amikor a legtöbb kormány könnyít, és a gazdasági szereplők növekedési esélyeit próbálja javítani? Vajon mi a vitázó közgazdászok véleménye arról a sokat hangoztatott elméletről, hogy a magyarok sokkal többet fogyasztanak, mint amennyit megtermelnek?

 

A közéleti vitaműsor második felében Hajnal Csaba, az MKB Veszprém Kézilabda Club vezetője lesz a főszereplő, aki az elmúlt évtizedekben Magyarországon kiemelkedő sportvállalkozást épített ki. Tőle saját történetén keresztül tudhatják majd meg, mi kellett ahhoz, hogy �" ahogy mondani szokták -  "a Veszprém azt csinálhat a hazai kézilabdasportban, amit akar". Vajon szerinte mi kellene ahhoz, hogy más csapatsportágakban is kiemelkedő klubjai lehessenek hazánknak?

 

A kemény viták után a lazításé, a humoré lesz a főszerep: a Kabaréklub fiatal sztárjai, a legismertebb magyar stand-up humoristák szórakoztatják majd a veszprémi közönséget.

A szünetben pedig a Rádiómúzeum kihelyezett kiállítása és hangos totó színesíti majd a programot.

 

Teljes árú és kedvezményes jegyek a helyszínen, a Veszprémi Városi Művelődési Központban kaphatók.

 


Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
66%
Pozitív
33%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu