szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Nyári Ifjúsági NApok CSÖMÖR Petőfi Sándor Művelődési Ház 2009. június 23-27.



Június 23. kedd

18 óra: Bajtársulat: Teszkó című előadása (rendezte és írta Fodor Dávid): Egy fiatal pár összeköltözésének felhőtlen,vicces, groteszk pillanatai. Vagy az együttélés nem is olyan könnyű? A saját álmaiknak élnek? Elsodorja-e őket a reklám világ erős folyása...? Még szerencse, hogy ez nem velünk történik.



Nyári Ifjúsági NApok CSÖMÖR Petőfi Sándor Művelődési Ház 2009. június 23-27.


Június 24. szerda

17 óra: Filmklub: A kisfiú meg az oroszlánok (színes magyar gyermekfilm, 61 perc) Lázár Ervin a mese és a valóság elemeit ötvöző történetében Peti beköltözteti az elhagyott pajtába az öreg oroszlánt, aki Bruckner Szigfrid névre hallgat. Peti később megsajnálja a magányos oroszlánt, és Viktor segítségével elindul kiszabadítani Szigfrid párját, Szilviát, aki egy cirkuszban raboskodik. Az akció sikerrel jár, de Peti apja úgy dönt, hogy lebontja a pajtát. Viktor és Gabriella mindent megtesznek, hogy a tervet megakadályozzák, végül Peti apja meggondolja magát és a kisfiú képzeletének lakói boldogan élhetnek az elhagyott pajtában tovább.

20 óra: ARC koncert (Action Rock Company): A zenekar 2006. február első felében alakult Budapesten. Műfajuk dallamos hard rock, helyenként bluesos elemekkel fűszerezve. Zenészeik többféle zenekarban, mindenféle stílusban muzsikálnak, de mivel ezt a műfajt szeretik a legjobban, létrejött az ARC. Repertoárjukban saját számaik mellett helyt kap egy-egy dal külföldi előadóktól is,pl. Deep Purple, Gary Moore, Van Halen, stb.

 

Első, bemutatkozó albumukat, 2006. júniusban vették fel, "Az esküvő elmarad" címmel, ami nagy sikert aratott a közönség köreiben. Ezen a CD-n kizárólag saját szerzeményeik szólalnak meg. Nyáron szabadtéri bulikon, motoros fesztiválokon vesznek részt, ősztől pedig, rock klubokban játszanak rendszeresen. http://www.arcrock.hu/bemutatkozas.php

Június 25. csütörtök

17 óra Színházikó Társulat: A libapásztorból lett királylány (zenés népmese előadás) Az öreg kereskedő szeretné megtudni, melyik lánya mennyire szereti őt. A legkisebb lány úgy szereti, „mint levesbe a sót”, ezért apja a két gonosz nővér tanácsára elűzi otthonról. A lány hosszú vándorlás után eljut a királyi udvarba, ahol libapásztorlányt keresnek, és beáll szolgálni.

Június 26. péntek

19.30 órától: Civils koncert Az együttes Real Rock Band néven alakult meg 2004-ben, tagjai: Varga Tamás (ének), Tajti János (basszusgitár), Erdei Bence (billentyű), és Haydu Bernard (dobok) voltak.

 

21.30 órától: Azbeszt koncert: A zenekart Kardos Csaba és Barta Pál alapította 2006-ban. Sarankó Gergely és Egressy Attila 2007 nyár elején csatlakozott, azóta ez az a felállás él. Feldolgozások mellett saját számaikat is lehet majd hallani a koncerten http://azbeszt.atw.hu/

Június 27. szombat

20 órától Keep Floyding koncert (ex-Echoes Of The Pink Floyd) 2009 márciusával az Echoes of Pink Floyd zenekar eddigi formájában megszűnt működni. Az Echoes szellemi örökségét egy új zenekar viszi tovább "Keep Floyding" névvel. Ez a kezdeményezés olyan ambíciózus célok jegyében született, minthogy a zenekar ne csak kizárólag hazánkban érjen el sikereket, de idővel nemzetközileg is meghatározó Pink Floyd show-vá formálódjon. http://www.keepfloyding.com/hu/

·         Goldschmidt Gábor - gitár, ének

  • Tóth Attila - billentyűk, ének
  • Tóth András - gitár
  • Balázs Bálint - basszus, ének
  • Szabó Jusztin - dobok
  • Haáz Imre - szaxofon
  • Garda Zsuzsa - ének
  • Gayer Andrea - ének

 

További információ Eperjesi Csaba tel: 30/894-0332,
mail: psmuvhaz@t-online.hu

A VÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

A BELÉPÉS MINDEN PROGRAMRA INGYENES!

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!


Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
0%
Pozitív
0%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu