szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

Kalandozás Miskolcon!



Egy kedves barátnőm kitalálta, hogy mivel töltsük szombatunkat. Menjünk el a Kalandtúra Parkba Miskolctapolca nevű intézménybe.

Kalandozás Miskolcon!
Az utazás jól sikerült gyönyörű időnk volt - oda úton - és a fél órás késést leszámítva el is indultunk. 5-en vágtunk neki az útnak 1 autó és motorkerékpár alkotta a járműparkot. Parkolót találni nagyon nehéz volt a közelben de mondjuk a helyismeretünk sem volt a legjobb. A GPS sokat segített de az üres parkolót nem mutatja meg. A környék gyönyörű a levegő friss és a csapat kiéhezve a kalndra. Igaz nekem a 30 C fok egy kicsit sok de a lányok imádták. Amikor megérkeztünk a másfél órás utazás és a parkolás után kis segítséggel megtaláltuk a Kalandndtúra Parkot. A lányok egyből a WC-t keresték, mi meg ketten az erősebb nemből gondoltuk felderítjük a terepet és érdeklődünk az alkalmazottaktól mi is vár majd ránk a parkban. 3 pálya van kék (kezdő), piros (haladó), fekete (nagyon haladó). Szándékosan nem mondanám, hogy profi mert mi a pirosat választottuk és ha nem is végigrohantunk rajta azért segítség nélkül megcsináltuk. De ne rohanjunk nagyon előre. A lányok 10 perces felderítő út után a WC-t megtalálva vissza érkeztek. Ez után egy rövid útmutató hogyan kell a felszerelést használni és irány a kötélpálya. Azt mondták lesz majd földi segítség, de erről elfeledkeztek pedig sokszor jól jött volna. Mintha az a fiatalember aki minket kísért volna inkább a dohány elégetésével való élvezetnek  hódolt volna szívesebben mint sem nekünk segített volna. A pályán voltak könnyebb és nehezebb feladatok. Szerintem inkább a bátorságon és a magasságon múlik a pálya mint sem az erőn vagy az ügyességen. Az egészet egy barlangfürdős pancsival és egy jó vacsorával zártuk. Utána szakadó esőben hazáig vagy 100 Km. Ez az autósoknak jó volt de mivel én motoroztam nekem kicsivel viszontagságosabb volt az út.

Néhány jó tanács az útra!!!

1. A kötélpályán nem adnak kesztyűt pedig jó lenne ezért vigyetek.
2. Ne egyétek és igyátok magatokat tele előtte mert a kötélpályán nincs WC!
3. A kék pálya gyerekeknek és nyugdíjasoknak való.
4. A barlangfürdő a kalandpark után kötelező!

Mindenkinek jó pihenést és kalandozást!
Link -  Miskolctapolcai Klandtúra Park
zaz159

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
sunway83
2008-08-17 20:23
Hali! Én is megjártam ezt a túrát! Nagyon király volt! Az első lépés hogy legyőzd önmagad és ez a lényeg! Szerintem azért kell egy kis erőnlét is! Próbáljátok ki , én nagyon ajánlom! Üdv.: Csilla
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
75%
Pozitív
25%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu