szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

„EMBER A FÁN”



A „Kistehén”, októberben véget ért másfél hónapos amerikai turnéja és az azt követő magyarországi vidéki koncertsorozat után, rendhagyó színházi est keretében mutatja be „Ember a fán” című új albumát a budapesti Katona József Színházban, december 18-án, este 8 órakor. A CD idén szeptemberben egyidejűleg jelent meg Magyarországon és az Egyesült Államokban, magyar és angol nyelvű verzióban

„EMBER A FÁN”
Az „Ember a fán” a zenekar egyedi hangvételű, lírai dallamokat pengető alvállalkozása, ami Kollár-Klemencz Laci szomorúbb, intimebb énjéből született - merengő társaként a tomboló Kistehén lemezeknek. Ezúttal a társulat neve is más: KOLLÁR-KLEMENCZ LACI és a KISTEHÉN MELANKÓLIKUSOK. A számok keringő dallamokra épülnek, és a megszokott felállás kiegészül vonósokkal és más hangszerekkel. Erre az albumra is lehet táncolni, de leginkább csak lassút és közben különösen érdemes figyelni a dalszövegekre.

A zenekar amerikai úti-blogja olvasható! Az amerikai turné során készült internetes video-híradások (45 darab filmetűd) a WWW.UPCLIVE.HU -n láthatóak!


Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
50%
Pozitív
50%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu