szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

G.Bálint Péter: Kleopátra először csak pihegett



"Ha felborulunk, mi lesz majd, kérdezte rémülten. A Mississippi ordináré gyorsan tud vinni, téged már egy kígyó megölt. Nehogy má' vízbe fulladjál itt nekem!" ( Idézet a "Csónakáztunk mi ketten a folyón" című egykorú naplóbejegyzésből)

G.Bálint Péter: Kleopátra először csak pihegett
Tizenkilenc év, ennyi választott el bennünket egymástól. Ő érett asszony volt, még él szegényke, én épp akkor értem, és én is élek.
Tulajdonképpen újra összejöhetnénk.

1. Őszintén szólva: a karbantartó akaratából történt az egész. Tudni akarta, a felesége csak vele nem képes élvezni, vagy senkivel sem. Fogott hát egy fiatal fiút ( én lettem a Kiválasztott), és fizetett neki/nekem tíz rugót, hogy kúrjam meg az asszonyt. Nyitott ember voltam, az is maradtam, nem csodálkozom semmin. 
2. Azt sem szégyellem, hogy megtettem. Azt sem szégyellem, hogy elfogadtam a zsetont. Papír alakban. Megtette.

Kleo egyébként ragyogó volt, ronda, de ragyogó. Lassan pihegett, majd akkorát ordított, hogy majdnem szívrohamot kaptam. Kis energiabomba, te, becézgettem, kis atomgolyó. A hájába belesimultam. Ma már én is hájas vagyok,mit szólsz???

Bejártuk a kerek világot, kicsit lementünk az aljára is, Kleo ismerte Belzebubot személyesen. Aranycsináló, mondta róla, én meg féltékeny lettem.Bezony, berágtam az ördögre. Keményen. Nem is mentünk oda többet. Inkább a szauna. Meg Párizs. Meg Amerika. Meg Missi- nem tudom, hány es, hány pé, majd utánanézek.

Szakítás is történt, nem részletezem. A karbantartó összefogott Belzebubbal. Gondolom, az arany is szerepet játszott. Igaz?

Én azóta nagyon szomorú vagyok, drága Kleopátra. Hiányzik a történelem,hiányzik a pihegésed, és szólok is a rómaiaknak, hogy inkább a kígyókat öljék, ne Téged. Igérem, szólok.

Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
40%
Pozitív
20%
Semleges
40%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu