szöveg
Keresés
Kifejezés:
Miben?

TV: Váltságdíj



Egyszerűen hihetetlen, hogy egy közönséges emberrablás- sztoriból még manapság is mit ki lehet hozni!

Valaki azt mondta egyszer, az igazán kreatív filmesek már nem a filmgyáraknak dolgoznak, hanem a tévéknek. Mármint az USA-ról van szó... Van igazság a dologban, bár hozzá kell tenni: nem minden sikerül úgy, ahogy azt egy igényes néző megálmodja...

A Váltságdíj ( Kidnapped, tehát rossz a magyar fordítás, ezúttal is) című sorozat azonban telitalálat. A sztori egyszerűen indul: gazdag szülők 15 éves fiúgyermekét (aki, mellesleg, képes percekig visszatartani a lélegzetét, ennek nyilván lesz még szerepe a cselekményben) elrabolják. A testőrt, aki mellesleg korábban rendőr volt, egy mesterlövész lelövi. A kis Leopoldot Mexikóba viszik,mint utóbb kiderül, a srác megpróbál megszökni, kísérlete sikertelen.

A szülőktől váltságdíjat követelnek- micsoda meglepetés- ám ezután sokaig semmi. Az apa múltjáról kiderül, hogy nem éppen makulátlan. A szülők két vonalon indulnak el: szólnak az FBI-nak, de felbérelnek egy specialistát is, aki abból él,hogy elrabolt gyermekeket juttat vissza családjukhoz. Mint kiderül: a nyomozást vezető FBI-ügynök és a specialista ismerik egymást.

Operatőri bravúrok, fordulatos cselekmény jellemzik ezt a filmet. Talán egyetlen hibája a sorozatnak, hogy túl sűrű. Oly fordulatos, hogy el sem lehet mesélni, túlzottan feszes. Kicsit lehetett volna lazítani a sztorin. Bár, lehet, attól meg a néző figyelme lankadna le. Nincs más teendő: nézni a sorozatot, és gratulálni az RTL Klubnak, amiért műsorra tűzte!


Kíváncsi vagy, mások mit gondolnak róla? »
Megvan a saját véleményed? »
Hozzászólás
Egy hozzászólás maximum 500 karakter lehet. Még 500 karaktert írhatsz.
Szólj hozzá Te először!
Jó vagy sem? - Felhasználói értékelés
0%
Pozitív
0%
Semleges
0%
Negatív
Ismered, vagy már hallottál róla? Szavazz!
Ahhoz, hogy szavazhass, kérjük lépj be, vagy regisztrálj!
Légy Te is jó! Ha szívesen írnál cikkeket...
Ha szeretnél Te is Jó cikket írni, küldj e-mailt a kultura@jovagyok.hu e-mail címre
Bejelentkezés felhasználóknak
Felhasználónév:
Jelszó:
Bejelentkezés vállalkozóknak

  Hamarosan...
hirdetés
© Copyright 2008. Jovagyok.hu